چطور مهریه را قسط بندی کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۱ #91122586

با سلام و عرض احترام خدمت حقوق دانان عزیز میتونم بپرسم با مسدودی حساب بانکی که پول توش نیست و ودستگاه پوز مغازه وصل است .اینجانب چجوری باید کار کنم و مهریه رو پرداخت کنم اصل معنی بستن حساب جاری که با چک دادستد میکنم چه معنایی داره .مثلا خیلی سخته برای مادرت با پسرت حساب باز کنی با کار کنی تازه درآمدت هم مشخص نشه این قوانین بی حاصل و عقب مانده کی باید عوض بشه بنده سال ۸۰ سکه ۸۰هزاذ تومنی رو مهر کردم که پول دوتا ماشین پژو بود تورم حاصل اقتصاد دانان مملکت رو من باید بدم آیا درآمد من مثل سکه چند صد برابری شده اصلا قانون هیچ این از لحاظ شرعی حرام در حرام نیست .من همان سال یک خودرو که اندازه نصف مهریه بود توسط همسرم رفت دره .من با مهر ۳۰میلونی ازدواج کردم الان پس از بیست سال عمرم رو خرج زن و بچه کردم باید ۴میلیارد مهریه بدم .و درصورت نداشتن حسابم مسدود چک هایم برگشت بخوره و اعتبار وابرو م زیر سوال بره.مثلا اینجوری پول مهریه جور میشه .بدتر لج میکنم به خدا اگه همون سالی یدونه رو بدم .زندان برم بهتر ذلت و زور گویی و ظلم رو تحمل کنم .با بستن حساب بانکیم کل کسب و کار م‌‌ بهم ریخت الان دیگه خرج فرزندانم هم نمیتونم بدم .قانون۱۳۱۲نباید تغییر کنه

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ازطریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اعسار مطرح نمایید.

سلام وقت بخیر
میتوانید دادخواست اعسار ارائه نمایید.

با درخواست اعسار ، خواهان تقسیط مهریه شوید تا حساب بانکی درآمد شما برای امرار معاش ، رفع توقیف گردد.

با درود برای اعسار از پرداخت مهریه اقدام ب طرح دعوا کنید

در حال حاضر با توجه به شرایط می بایست دادخواست اعسار را از دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید تا با پذیرش و تشکیل جلسه ونهایتا اقساط به نوعی این مشکل حل گردد

برای اعسار از پرداخت مهریه اقدام ب طرح دعوا کنید تا حسب تمکن مالی شما مورد پذیرش واقع شده و تقسیط شود

سلام ، شما میتوانید درخواست اعسار و ناتوانی از پرداخت مهریه را به دادگاه بدهید و از طریق دادگاه مهریه را قسط بندی نماید .قاضی باتوجه به میزان درآمد و دارایی مشخص میکند که هر ماه ویا هر چند ماه یک بار چه تعداد یا چه میزان پرداخت شود.