پیگیری مزاحمت و تهدید به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۲ #91115163

با آقایی سالها دوست بودم تا اینکه ایشون ازدواج کردن و من خواستم رابطه رو قطع کنم اما با تهدید منو مجبور به ادامه رابطه کردن. تا اینکه با هر ترس و استرسی که بود رابطه رو قطع کردم. یه مدت قطع رابطه کرده بودیم ایشون مجدد شروع کردن به پیام دادن و خواهش که برگرد و من قصد بدی نداشتم و علاقه بوده و متاسفانه مجددا چند باری در مراجعه به شهر محل سکونت ایشان رابطه ادامه پیدا کرد. مجددا قصد قطه رابطه داشتم سعی کردم کم کم ایشان را راضی به تمام کردن رابطه نمایم که این بار جری شده و تهدید های جدی میکنه. چطور میتونم پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

سلام
در ابتدا اینکه مطرح ننموده اید علت تهدید ایشان جهت شکایت چه چیزی بوده است.
اما میتوانید با ادله ای که در اختیار دارید مانند پیامکی که ایشان به شما ارسال نموده اند از ایشان شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت و تهدید نمایید‌.

سلام
شما می توانید با استناد به ادله قوی علیه ایشان اقدام به طرح دعوا نمایید
در هر صورت ادامه رابطه با ایشان صحیح نمی باشد

از طریق مراجع حقوقی ذیربط می تونید شکایتی رو علیه ایشون با ارائه ادله تنظیم کنید هرچند خودتون هم درگیر میشید اما بنظر سالم ترین راهه