چطور میتونم از آتلیه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۵ #91094457

سلام وقت بخیر من برای مراسم عقدم با آتلیه قرارداد کردم‌ که علاوه بر فیلمبردار یک عکاس هم باشد تا از تمامی مهمان ها عکس برداری کند و همین کار را کرد ولی الان که عکس ها را تحویل گرفته ام نصف عکس ها هم نیست.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید.

باسلام
بسته به مفاد قرارداد فی مابین دارد.

با سلام
در صورت اثبات می توانید طرح دعوا کنید

با سلام
اولادرقرارداد تعداد قیدشده بوده؟ یامشخص کرده بودید که تاچه تعداد؟ دوماهزینه برای هرمیهمان مشخص شده بود؟
احتیاج به توضیحات بیشترهست ولی میتوانید دادخواست مطالبه خسارت راتنظیم کنید.

اگر عکس ها موجود است و تحویل نداده الزام به انجام و تحویل مورد قرارداد اگر موجود نیست الزام به پرداخت خسارت

بادرودوسلام دادخواست مطالبه خسارت تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام الزام به تحویل عکس ها بدهید و اظهارنامه