میتوانند نسبت به ملکی که ایشان به نام من زده از من طلبی یا چیزی رو بخواهند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۹ #91090970

سلام. من مدتی ‌پیش با یه خانوم ۵۷ ساله به واسطه شغلم آشنا شدم و خودم ۳۳ سالم هست. ایشان با ترفند های خودش بامن دوستی نزدیک داشت. ایشان پس از مدتی آشنایی تصمیم گرفت آپارتمان خود در محدوده کاج غرب تهران را به نام من کند و برای اینکه قصد رفتن و پناهنده شدن را داشت و گویا در حال فرار بوده و اینجا در ایران مشکل و شاکیان زیادی داشته ولی به من نمیگفته. ارزش آپارتمان با ملک تجاری زیرین تقریبا ۶۳ میلیارد تومان کارشناسی شده. ایشان ۱ ماه ‌پیش به لندن پناهنده شد. اکنون هم هیچ راه دسترسی به ایشان ندارم. آیا کسانی که از ایشان شاکی هستند و من را میشناسند و قبلا دیده اند میتوانند نسبت به ملکی که ایشان به نام من زده ز من طلبی یا چیزی رو بخواهند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است موضوع دقیقتر بررسی شود

با سلام،بستگی دارد انتقال مالکیت در چه زمانی صورت گرفته اگر بعد از حکم قطعی‌ مبنی بر مدیون بودن ایشان انتقال صورت گرفته فرار از دین است اگر قبل از آن باشد اگر قصد و رضا احراز نشود معامله صوریست در غیر این صورت مشکلی ندارد.

قاعدتا مشکلی نیست؛ مگر این که اثبات شود معامله صوری و به قصد فرار از دین بوده که در این صورت، بستانکاران می توانند تقاضای اعلام بطلان ملک را بنمایند.

باسلام اگردرانتقال آن مانعی وجودنداشته وایشان حق نقل وانتقال راداشته مشکلی پیش نخواهدآمد.

با سلام
چنانچه صحیحا منتقل شده باشد خیر کسی نمی تواند به شما بابت طلب مراجعه کند

با درود چنان‌چه مالک بوده و مانعی جهت انتقال موجود نبوده است
انتقال صحیح است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است