تبعات محکومیت تبعید چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۹۷ #91089848

سلام
اگر براساس رای دادگاه محکومیت جرم رابطه نامشروع شلاق و تبعید باشد و در دادگاه تجدید نظر هم حکم نشکند. بعد از اجرای حکم تبعید برای پزشک چه مدت بر محرومیت اجتماعی و یا استخدام تاثیرگزار خواهد بود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تبعید جزمجازات های تکمیلی تلقی می شود دراختیارقاضی می باشد.

از اونجایی که مجازات به خاطر رابطه نامشروع بوده و نه زنا، شلاق از مجازات‌های تکمیلیه و حدی نیست پس سابقه موثر محسوب نمیشه.

مجازات شلاق تعزیری جهت رابطه نامشروع فاقد سوپیشینه موثر هست و محرومیت اجتماعی ندارد،در خصوص تبعید نیاز ب توضیح بیشتری هست

با احترام اگر تبعید به عنوان مجازات تکمیلی بوده سوپیشینه موثر محسوب نمی شود.

تبعید جزو مجازات های تکمیلی میباشد ودر اختیار قاضی

تا پنج سال سوسابقه موثر خواهید داشت.

درود
اگر تبعید به عنوان مجازات تکمیلی بوده سوپیشینه موثر محسوب نمی شود.