می توانم از طریق قانون اقدام و پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۴ #91087307

با سلام
در زمان خرید آپارتمان به همسرم مقداری پول دادم و همسرم برای خرید هم وام گرفته و سند به نام ایشان و در رهن بانک می باشد

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، امکان مطالبه وجه وجود دارد ولی باید شرایط پرداخت وجه مورد بررسی قرار گیرد.( وجه به قصد قرض یا هبه به زوج پرداخت شده است ) ضمن اینکه شاهد یا سند عادی بابت پرداخت وجود دارد /

با درود اگر تبرعی نبوده است بله امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه دهید یا رجوع از هبه.
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

بدوا اظهارنامه و سپس میتوانید مستند به فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید اما این امر نیاز به اثبات ادعای قرض توسط شما دارد

درود .بله میتوانید .دادخواست مطالبه وجه با اسناد و مدارک خود را تقدیم دادگاه نمایید

با سلام و احترام در صورتی که مدارک شما کامل باشد امکان پیگیری موضوع و مطالبه آن ها امکان پذیر است

دادخواست مطالبه وجه با استناد به فیش واریز مبلغ به حساب ایشان، مطرح نمایید

درود
اگر اسناد و مدارک مثبته برای پرداخت پول به همسرتان دارید، می توانید مبلغ آنرا مطالبه کنید