مهریه و عدم توانایی مالی در پرداخت آن چه راه حلی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۹ #91083662

سلام.خسته نباشید، دو تا سئوال داشتم. ۱.اگر در روز دادگاه، مرد مدارک بدهی و دفترچه قسط های خود را ارائه دهد، که نشان دهد توان مالی پائینی دارد، آیا تاثیری در تقسیط سکه مهریه دارد؟ ۲.اینکه آیا بعد از دادن حکم، مرد میتواند اعتراض کند به اینکه توانایی پرداخت ندارد و فاصله پرداخت سکه را بیشتر کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تاثیر درنحوه پرداخت تقسیط دارد

بله حکم صادره قابل اعتراض هست

با درود فراوان
بله تاثیر دارد .
بعد از صدور حکم مرد میتواند دادخواست اعسار بدهد و اقساط بپردازد و در صورت وجود مواردی هم تعدیل برای طولانی شدن اقساط بدهد .

بله زوج برای دفاع در پرداخت مهریه و برای اثبات معسر بودن خود میتوانید این مدارک را ارائه دهد و بعد از صدور نیز میتواند اعتراض کند.

سلام بله می تواند در میزن اقساط موثر باشد . نسبت به حکم صادره هم مرد و هم زن حق تجدید نظر خواهی دارند .