تهدید به پخش عکس برهنه قابل مجازات است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۸۶۹ #91083194

اگرمن طعمه قرارگرفته باشم از طریق شوهرخاله و عکس گرفته باشند و منو تهدید به پخش عکس کنند مجازات چیست

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این اقدام مصداق اخاذی و تهدید است
اگر دلایل کافی جهت اثبات ارتکاب این اعمال دارید می توانید با عنوان اخاذی و تهدید طرح شکایت نمایید

در صورت اثبات قابلیت مجازات برای امر فوق موجود میباشد

میتوانید به جرم تهدید به انتشار محتوا و عکس خصوصی علیه ایشان شکایت کنید و مجازات حبس دارد.

سلام . به نظر بنده اقدامی متصور نیست . مگر این که در خصوص تهدید و اخاذی بتوانید به دادسرا مدرک ارائه دهید . هم چنین اگر عمس های شما را منتشر کنند مطابق قانون جرم است و مجازات دارد .

با درود فراوان
در این مواقع باتوجه به اینکه اخاذی هم از طرق مختلف صورت میگیرد ، شما بایستی شکایت اخاذی و تهدید را مطرح نمایید . جهت راهنمایی بیشتر بصورت مشاوره تماس بگیرید .

سلام مجازات دارد/.