مالک جدید میتونه من رو از خونه بیرون کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۷ #91077415

سلام من یک واحد آپارتمان اجاره کردم ام الان سال سوم هست که تمدید میکنم، مالک قبلی بعد از دو ماه از توافق اجاره بهای جدید خانه را فروخته است، من هم دو ماه اجاره بهای جدید پرداخت کرده ام، اکنون مالک جدید تقاضای تخلیه دارد. ضمن اینکه مالک قبلی قرار داد جدید را امضا نکرده ولی صداش رو دارم و رکورد کردم که قرار داد را تلفنی تمدید کرده، الان تکلیف چیست، مالک جدید میتونه من رو از خونه بیرون کنه؟ ضمنا بهش پیام دادم شماره کارت بدید اجاره این ماه بریزم، میگه اجاره نمیخوام خونه تحویلم بده

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
۱.صدای ضبط شده اماره محسوب می‌شود و به تنهایی برای اثبات تمدید قرار داد به صورت شفاهی کافی نیست
۲. میتوانید به استناد شهادت شهود و فیش های واریزی و در کنار آن صدای ضبط شده به عنوان‌ اماره ادعای تمدید شفاهی اجاره توسط مالک قبلی را مطرح کنید.ولی به هر حال رای نهایی برمبنای نظر قاضی است ممکن است قاضی تمدید شفاهی اجاره را بپذیرد که در آن صورت میتوانید تخلیه نکنید.
۳.ولی در صورتی که قاضی تمدید شفاهی اجاره را نپذیرد باید ملک را تخلیه کنید.

با سلام
با فروش ملک و نداشتن قرارداد اجاره بین شما و مالک قبلی ، ناچار به تخلیه هستید مگر اینکه با مالک جدید توافق نمایید و قرارداد تنظیم نمایید

با سلام. با توجه به این که صدای اشخاص دلیل و مستند در دادگاه محسوب نمی‌شود، بسیار بعید است قاضی تمدید اجاره را بپذیرد و به ناچار باید خانه را تخلیه نمایید.

اگر توافقی مبنی بر تمدید وجود ندارد قانونا باید تخلیه نمایید

اگر توافقی مبنی بر تمدید وجود ندارد باید ملک را تخلیه کنید

سلام
خیر شما میتوانید بر مبنای توافق شفاهی و به استناد واریز اجاره بهاء واریزی به توافق جدید تمدید آن را اثبات نمایید !