آیا راهی برای عدم پرداخت این مبلغ کلان از طرف بنده هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۴ #91071199

من کارمند رسمی جهاد کشاورزی هستم و چهار سال اول خدمت قرار دادی بودم و جزء بیمه تامین اجتماعی بودم (از سال ۱۳۷۴ الی ۱۳۷۸)
سپس در سال ۱۳۷۸ رسمی شدم و دولت خودش بدون درخواست بنده تغییر خندوق داده و من جزء صندوق خدمات درمانی شدم و اکنون صندوق خدمات درمانی خواستار واریز مبلغ ۹ درصد خقوق حالا و به مدت ۴ سال را دارد

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصدی را شما بایستی پرداخت نمایید .

درصدی را شخصا باید پرداخت نمایید

اگه مبلغ رو پرداخت کنید، می‌تونید سنوات خدمت صندوق قبلی رو به این یکی منتقل کنید.

با درود درصدی را شما نیز باید پرداخت نمایید

طبق قانون کار این درصد معین شده را شما باید پرداخت کنید.

پرداخت در صد بر عهده شماست

طبق قانون کار این درصد معین شده را شما می بایست پرداخت کنید