آیا این مطلب صحت دارد و اگه بنده نخواهم تامین دلیل طرح کنم یعنی خسارت رو هم از بیمه نمی تونم بگیرم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۹۶ #91045350

چند وقت قبل با خودروام با خودرویی تصادف کردم در ابتدا به دلیل عدم شناسایی راننده و یا خودرو؛ خودرو ام رو تعمیر کردم و همزمان شکایتی در دادگاه طرح کردم و پس از مدتی مقصر حادثه را پیدا کردم ‌‌‌‌؛ برای اخذ خسارت به بیمه رفتم و بیمه اعلام داشته چون خودرو تعمیر شده؛ شما باید شکایت تامین دلیل طرح و با داشتن رای نهایی برای اخذ خسارت اقدام نمایی.
لازم به توضیح است که از کلیه قسمت های خودرو که حادثه دیده؛ خودم عکس برداری کرده ام

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
با تامین دلیل خسارت پرداخت خواهد شد

بادرودوسلام باید نسبت به تامین دلیل اقدام می نمودید.

با درود..
در اینخصوص اقدام قانونی درست؛ در واقع همان تامین دلیل قبل از بازسازی خودرو بوده..
در حال حاضـر نیر می تواتید با در دست داشـتن تصاویر خودرو و فاکتورهای صافکاری و بازسازی و نقاشی و ... خودرو،، بایستی کارشناسی را مجاب به اظهارنطر کارشناسی در اینخصوص بنمایید که بسـتگی به قبولی و اظهارنطر کارشناسی وی دارد..
در صورت لزوم می توانید با رزرو مشاوره با متخصص راهنمایی های لازم را دریافت نمایید..

با سلام
مبنای پرداخت خسارت توسط بیمه، معاینه کارشناس بیمه است که متاسفانه انجام نداده اید. هم اکنون باید فقط از طریق دادگاه بتوانید تعیین خسارت کنید که آن هم با وصف موجود و عدم وجود آثار تصادف بعید به نظر می رسد.

نیازمند تامین دلیل و گزارش کارشناسی هستید تا مشخص شود چه قدر خسارت وارد شده و حکم شورا را داشته باشید تا بتوانید از بیمه مطالبه خسارت کنید

با سلام
بیمه بر اساس کروکی کارشناس تصادفات و معاینه کارشناس بیمه خسارت شما را پرداخت خواهد کرد. در غیر اینصورت مبنای پرداخت خسارت بیمه همان چیزی است که دادگاه تعیین می کند. برای اثبات خسارت خود در دادگاه هم بایستی تامین دلیل داشته باشید.
در صورت موافقت محکمه کارشناسی جدید بر اساس عکس های موجود صورت بگیرد که البته موافقت دادگاه با این موضوع بعید به نظر می رسد.

بله باید اقدام به تامین دلیل می کردید