گرفتن حکم جلب بدون ابلاغیه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۰۸۶ #91027

سلام خسته نباشید
ایا اگر کسی شکایت کیفری برای چک انجام دهد برای شخص بدهکار اول ابلاغ میرود یا اینکع سریع میتواند بدون اطلاع بدهکار حکم جلب بگیرد. باتشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اغلب چک ها وصف کیفری ندارند ولی در راستای اعمال ماده ۳ قانون نحوه ی اجرای محکومیتهای مالی صادر کننده و یا ظهرنویس چک در صورت محکومیت و عدم پرداخت وجه چک پس از صدور و ابلاغ اجراییه با حکم جلب مواجه میشوند که برای صدور حکم جلب ابلاغی برای خوانده صادر نمیشود ولی به طور طبیعی خوانده در جریان قرار میگیرد و احتمال جلب را برای خود میدهد و ممکن است قبل از صدور حکم جلب مال معرفی کند، وجه را بپردازد و یا ادعای اعسار از پرداخت محکوم به را مطرح کند و به صورت قسطی بپردازد و جلوی صدور حکم را بگیرد.

با سلام در مورد جرایم تعزیری درجه پنج و بالاتر در صورتی که از اوضاع و احوال و قرائن موجود، بیم تبانی یا فرار یا مخفی شدن متهم برود، در مورد اشخاصی که به جرایم سازمان یافته و جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی متهم باشند، قاضی می‌تواند بدون اینکه بدوا احضاریه فرستاده باشد، دستور جلب متهم را صادر کند.

با سلام . ابتدا اجراییه ابلاغ می شود و در صورت امتناع از اجرای حکم حسب مورد جلب صادر می شود .

درود
بله ابتدا در ثنا ابلاغ خواهد شد مگر در مواردی که مقام قضایی جلب را دارای ضرورت بداند.

برای صدور حکم جلب اول باید ابلاغ شود بعد رسیدگی در دادگاه در صورت عدم پرداخت بدهی جلب صادر میشود

بله به آدرس ایشان ابلاغیه ارسال خواهد شد و سپس حکم جلب صادر میشود.