منظور از شناختن یک فرد برای شکایت از آن فرد، در مورد موضوعی که مربوط است به بند ب جرایم رایانه ای، چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۴ #91022143

سلام خسته نباشید. در مورد موضوعی که مربوط به بند بد جرایم رایانه ای است، اگر کسی در تلگرام حساب کاربری خود را حذف کند یا به اصطلاح دیلیت اکانت کند آیا با داشتن اسکرین شات می توان از آن فرد شکایت کرد؟
من از چند وکیل که پرسیدم گفتند اگر آن فرد را بشناسی می توانی از آن فرد شکایت کنی.
من منظورشان را متوجه نشدم، منظورشان از شناختن آن فرد چیست؟
آیا فقط دانستن اسم آن فرد کافی است؟ یا باید آیدی یا شماره تلفن آن فرد را دانست یا داشت؟
ممنون میشم پاسخ کامل بدهید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. صرف اسکرین شات و یا داشتن مضنون شدن به شخص یا اشخاص خاص کفایت نمی‌کند. می بایست ادله دیجیتال را به دادگاه ارائه دهید و اصل پیام ها و هم چنین اکانت موجود باشد.

با سلام با احراز اصالت اسکرین شات شکایت امکان پذیر است

سلام با اسکرین شات میتوانید شکایت کنید

با احراز اصالت اسکرین شات شکایت ممکن است

با احراز اصالت تصاویر اسکرین شات امکان شکایت را خواهید داشت.

امکان شکایت وجود دارد.

با درود با فرض اصالت اسکرین شات بله قابل شکایت است