اگر ایشون مبالغ ماهیانه را طبق تاریخ مقرر پرداخت نکنند چه اتفاقی میفته و چه اقداماتی باید انجام بشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۲ #91020004

سلام و عرض ادب
ببخشید بنده یک سال پیش برای نفقم اقدام کردم و الان به مرحله اجرا رسیده دستور اجرائیه براش دادم علاوه بر بدهی های قبلی طرف مقابلم محکوم به پرداخت ماهیانه ۶۶۰۰۰۰ تومان شده اند میخوام ببینم
۲.و چنانچه مبالغ بدهی قبلی را ندهند چی؟
آیا با عدم پرداخت من میتونم حق طلاق بگیرم و مهریمم محفوظ باشه؟
۳.از طریق ثبت ممنوع الخروج شدن ایا میتونن از کشور فرار کنند و اگر فرار کنند غیر از پلیس اینتر پول راهی دیگه وجود داره؟تو کرونا حکم جلب میدن؟
یه دنیا ممنون میشم پاسخگو باشید

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر عدم انفاقشان به شش ماه برسد برای شما عسر و حرج ایجاد می شود و دارای حق طلاق می شوید

باسلام و درود با عدم پرداخت اقساط حکم جلب صادر می شود و با عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه، برای زوجه حق طلاق ایجاد می کند.

با سلام
شما می توانید به دلیل ترک انفاق زوج تا ششماه به دلیل ماندن در عسروحرج درخواست طلاق کنید و در صورت اثبات رای به نفع شما صادر میشود و مهریه را هم می توانید مطالبه کنید حتی بعد از طلاق

اولا در صورت عدم پرداخت اقساط حکم جلب ایشان صادر خواهد شد ثانیا در صورت عدم پرداخت به مدت شش ماه برای زوجه حق درخواست طلاق ایجاد خواهد شد

درود
با عدم پرداخت اقساط می توانید جلب بگیرید. عدم پرداخت نفقه شش ماه متوالی می تواند موجب طلاق شود، مهریه شما ارتباطی به طلاق ندارد.

مهریه قابل مطالبه است

به محض نپرداختن اقساط حکم جلب صادر می شود، چنانچه زوج ۶ ماه متوالی نفقه نپردازد از مصادیق عسر و حرج می باشد،