راهی داره تا با شکایت از خواهرم پول رهنمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۵ #91010437

باسلام و خسته نباشید.
بنده در آبان ۹۹ از همسرم جدا شدم و خواستم با خواهرم خونه بگیریم‌ که خواهرم با بهانه ی اینکه به زن مطلقه خانه اجاره نمیدهند،مبلغ رهن خانه توسط همسر سابق بنده از کارت همسر سابقم به حساب خواهرم واریز شد و ایسان خانه را به نام خود اجاره کرد.بعد ازآن دوبار خانه رادوباره بنام خود تمدید کرد.ولی التن دچار اختلاف شدیم و من یک ماهه که وسایلمو جمع کردم و از خانه اومدم بیرون و به خواهرم میگم پول پیش منو بده ولی متاسفانه اون نمیده و میخواد همینطور پول اجاره از روی میش من کم بشه.میخولستم ببینم راهی داره تا با شکایت از خواهرم پول رهنمو پس بگیرم باتوجه به اینکه این ییک ونیم سال همه ی اجاره ها لز کارت من زده میشد.توروخدا کموم کنید خواهرم همه ی دارو ندارمو داره بالا میکشه.

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید ادله کای در خصوص اینکه مبلغ متعلق به شما است داشته باشید تا امکان اقامه دعوا فراهم باشد در غیر اینصورت دعوای شما بلانتیجه خواهد بود

با سلام و احترام باید بتواند ادعای خود را با شهادت شهود به اثبات برسانید.

با سلام.
می توانید با پرینت نقل و انتقالات مالی و داشتن شهود،اقدام به طرح دعوی علیه ایشان نمایید.

با سلام
درصورتی که مدارک و مستنداتی جهت اثبات ادعای خود دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان طرح نمایید.

باید بتواند ادعای خود را با شهادت شهود به اثبات برسانید

درود
اگر شاهد دارید دادخواست مطالبه وجه بدهید به استناد شهادت شهود.