پرونده رو بردم اجرای احکام برای خلع ید چیکار باید کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۸ #90992852

سلام
میخوام بدونم پرونده رو بردم اجرای احکام برای خلع ید مگه نباید همون روز نامه ی برگه ی چیزی بدن که حکم اجرا بشه
اصلا چقدر دیگه باید صبر کنم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست صدور راجراییه را باید به اجرای احکام ارایه کنید تا در موعد مقرر به شما اطلاع داده شود

با درود
قاعدتا نوبتی است. پیگیری نمایید اجرا می‌شود

رسیدگی به پرونده شما در نوبت قرار خواهد گرفت

با سلام معمولا در اجرای احکام مطابق نوبت پرونده های ارجاع شده ، مراحل اجرای حکم انجام می شود.

بادرود
در نوبت قرار میگیرد

درود بر شما، خیر رسیدگی به درخواست شما در نوبت قرار خواهد گرفت.

با سلام واحترام اگر اجراییه صادر و ابلاغ و پرونده ثبت شده باشد بستگی به دادگاه محل دارد ولی اصولابا تقاضای شما دستور رو میدن تا با نمایده دادگاه و مامور اجرا برای خلع ید اقدام بشه در بعضی موارد هم نوبتی اینکار را انجام می دهند موفق و پیروز باشید