مدارک طلاق توافقی چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #90992735

با سلام
ما برای طلاق توافقی اقدام کرده ایم و در دفتر قضایی دادخواست رو ثبت کردیم و قراره دادگاه وقت بده می خواستم بپرسم در دادگاه اصل عقدنامه و شناسنامه همسر نباشد به پرونده رسیدگی می کنن یا حتما باید باشه. البته کپی داریم.

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر عقدنامه در دسترس نیست یکی از زوجین می تواند با شناسنامه خود به دفترخانه ای که ازدواج را ثبت کرده مراجعه کند و تقاضای اخذ رونوشت کند. همین رونوشت برای مدارک طلاق کفایت میکند. و همچنین شناسنامه است که اگر شناسنامه یکی از زوجین در دسترس نباشد ولی کپی آن موجود باشد طی مراحل طلاق توافقی با وکیل امکان پذیر است و دیگر نیازی به شناسنامه جهت مدارک برای طلاق توافقی نیست.

میتوانید از دفترخانه ای که عقد در ان ثبت شده است رونوشت عقدنامه را اخذ نمایید. در مورد مدارک شناسایی زوج خم کارت ملی کفایت میکند. ولی باید در خصوص حضانت فرزند در صورت وجود ، و سایر مسایل حتما توافق نمایید.

سلام
همراه داشتن مدارک هویتی در دادگاه لازم است و بهتر یک مدرکی که دارای کدملی و عکس باشد همراه داشته باشید