شکایت از یک مالک یک سایت اینترنتی چگونه به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۸ #90991096

با سلام
بنده یک دوره آموزشی ای را حدود ۳ ماه پیش خریدم و شخص فروشنده که خودش مالک سایت است، محتوای مربوطه را در سایت قرار نداد
و هر چه پیگیری شد امروز و فردا کرد
وقتی جدیتر با او صحبت شد از اعتراض محترمانه، برخورد کودکانه ای را شروع کرد و ادامه دوره را که تکمیل کرد، دسترسی به من نمیدهد؛ بارها و بارها پیگیری کردم...متاسفانه لجبازی کودکانه در پیش گرفته و بارها مطرح کردم تکلیفم را مشخص کن، هیچ جواب واضح یا باز پس دادن پول را ندارد ...

واقعا به خاطر این دیرکرد آسیب خیلی جدی در کارم دیدم... به هیچ عنوان مبلغ دوره ای که خریدم برایم اهمیت ندارد و این آسیب بی تعهدی خیلی برام مهمه ، که گویا شکایتی در این زمینه نمیشه کرد

اما ۲ سوال از محضر محترم وکلا گرامی آشنا با جرایم رایانه ای دارم

۱/
میخواستم بدانم میشه پیگیری ای کرد که این نوع آدمهایی که مشکل جدی شخصیتی دارند گزارش بشن تا این مدل افراد مردم را آزار ندهند و جسارت نوعی وقیحانه از عدم تحویل محصول به خریدار را هم نداشته باشن
۲/
چقدر شکایت از فرد خاطی برایم زمان و هزینه میبرد

گزارش فاکتور خریدم را هم از پروفایل خودم در سایت حذف کرده،اما از خریدم مدرک دارم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به مدارک خرید و شرح ماوقع امکان ثبت دادخواست الزام به ایفای تعهد وجود دارد که میتونید از طریق دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی اقدام کنید

با سلام،بله امکان شکایت و پیگیری از طریق پلیس فتا هست.

با درود میتوانید علاوه بر مراجعه به فتا، به نامبرده اظهارنامه ای ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید.

با سلام
بله می توانید به پلیس فتا شکایت کنید چون سایت و پیج هنوز هست قابل رسیدگی هست زمان هم قابل پیش بینی نیست

درود.دوست عزیز روش های شکایت از سایت های اینترنتی می تواند از طریق سایت ای نماد ، از طریق ثبت گزارش به پلیس فتا و یا طرح شکایت در مراجع قضایی باشد

می توانید دادخواست الزام به ایفا تعهد به طرفیت ایشان مطرح نمایید