این ابلاغیه رو که برام امروز آمده میشه توضیح دهید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۶ #90987484

و اینک آیا من میتونم فردا علیه این شخص یا بعد از ۲۰ روز شکایت کنم؟
خواهان در جلسه رسیدگی اظهار داشته که به خوانده دعوی حسب مدرکیه و قرارداد عادی پیوستی مبلغ ۵۰ میلیون تومان قرض داد و مشارالیها متعهد گردید تا مبلغ را تا تاریخ اعلامی مقرر در قرارداد به اینجانب تادیه کند که در غیر این صورت سفته های ضم پرونده توسط بنده اقدام گردد و خوانده نیز درمقابل صدور سفته توسط خویش و همچنین دریافت وجه خواهان و امضای قرارداد عادی ضم پرونده را مورد انکار قرار داده و اظهار داشته که بنده اصلا چنین مبلغی را از ایشان دریافت نکرد لذا دادگاه اعلام میدارد ک دعوای خواهان به کیفیت مطروحه قابلیت استماع را ندارد چرا که حسب محتویات پرونده و اظهارات طرفین دعوی محرز میگردد که سفته ضم پرونده بعنوان ضمانت اجرای قرارداد عادی پیوستی صادر گشته ولیکن خوانده دعوی منکر انعقاد چنین قراردادی می باشد و از طرفی رابطه براواتی فیمابین طرفین نیز بلاواسطه میباشد لذا اصل عدم تاثیر ایرادات نیز مجرایی ندارد بنابراین خواهان میبایست مقدمتا با عنایت به انکار خوانده قرارداد ضم پرونده را اثبات تا دادگاه با احراز چنین قراردادی و تعاقبا احراز اشتغال ذمه خوانده النهایه مبادرت به صدور رای نماید که باملاحظه دادخواست تقدیمی محرز میگردد که چنین خواسته ای توسط خواهان در ستون خواسته قید نگردیده است تا دادگاه وفق ستون خواسته مبادرت به صدور رای نماید لذا دادگاه مستندابه ماده ۲ قانون آیین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوای خواهان را صادر و این رای ظرف ۲۰ روز از تاریخ صدور قابل اعتراض است

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی دعوا بصورت اشتباه مطرح شده است و امکان پیگیری و بررسی آن وجود ندارد.

سلام
یعنی خواهان دعوا، دعوای خویش را به اشتاه طرح نموده و دعا قابلیت رسیدی را از نظر قانونی نداشته است

یعنی دادخواست اشتباه تنظیم شده .‌به عبارتی خواسته خواهان طبق قانون تنظیم نشده

سلام- زمانی شخص مدعی دعوا ذینفع نباشد دادگاه قرار عدم استماع دعوی خواهان ، مطابق ماده ۲۲ آئین دادرسی دادگاه عمومی و انقلاب را صادر می کند.

سلام
بر اساس بند ب ماده ۳۳۲ قانون آیین دادرسی مدنی ، یکی از قرارهای قابل تجدیدنظر ، قرار عدم استماع دعوا است . بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی ، موارد صدور قرار عدم استماع دعوا پیش بینی نشده است . اما مفهوم کلی قرار عدم استماع دعوا آن است که دعوا با توجه به مواد قانون آیین دادرسی مدنی غیر قابل استماع باشد . به عبارت دیگر ، قرار عدم استماع دعوا در مواردی صادر می شود که رسیدگی به ماهیت دعوا به علت مانعی که وجود دارد قانونا مجاز نبوده و یا بیهوده شمرده می شود ؛ به گونه ای که اگر حتی موضوع مورد ادعای خواهان هم احراز شود ، دادگاه نتواند آثار قانونی بر آن بار نماید .