برگشت زده و منو تهدید میکنه که چون پشت چک را امضا زدی باید خسارت چک را بپردازی، چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۵ #90982797

باعرض سلام وخسته نباشید. بنده با فروش یک یخچال یک عدد چک در وجه شخص خودم دریافت کردم و بعد برای خرید یک یخچال بهتر مجبور به استفاده از چک شدم لذا برای انتقال چک به فروشنده یک امضا پشت چک زدم الان چون حساب صادر کننده چک موجودی نداشته دارنده چک برگشت زده و منو تهدید میکنه که چون پشت چک را امضا زدی باید خسارت چک را بپردازی. درضمن اینو بگم که امضای من برای ضمانت نبوده و فقط جهت انتقال چک بوده. به نظر شما میتونه خسارت و از من بگیره؟ اگه جوابتون بله هست راه حلتون چیه؟

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به اینکه شما ظهرچک را امضا نموده اید ضامن محسوب میشوید بهتراست وجه چک را پرداخت نمایید و چک را اخذنمایید وبرعلیه صادرکننده دادخواست به دادگاه ارایه نمایید.

با سلام با امضا ظهر چک شما با صادر کننده چک مسئولیت تضامنی در پرداخت آن دارید.دارنده چک می تواند وجه آن را از شما یا از صادر کننده مطالبه کند.

باسلام
شما نسبت به پرداخت وجه با صادرکننده مسئولیت تضامنی دارید. بهتر است پرداخت نمائید سپس علیه ظهرنویس دادخواست مطالبه دهید.

متاسفانه مسئولیت تضامنی هستش ومی توانداز هرکدامتان خواست مطالبه کند

درود
به عنوان ظهرنویس مسول هستید

با سلام، شما به عنوان ظهرنویس با صادرکننده ی چک نسبت به پرداخت مسؤلیت تضامنی خواهید داشت، لذا تنها راه شما آن است که پس از پرداخت وجه چک به فروشنده، علیه صادر کننده اقامه دعوی نمایید.

با توجه به اینکه امضا توسط شما انجام شده شما و صادر کننده چک نسبت به پرداخت مبلغ چک مسوولیت تضامنی خواهید داشت