چگونه بر روی سیم کارت گم شده خود جهت ردیابی شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۳ #90957971

با سلام
مدتی است سیم کارت من گم شده است، اکنون گزارش سو استفاده رسیده که من به محض شنیدن بصورت دو طرفه مسدود کردم ولی هنوز نسوزندم، حالا میخوام برای دفاع و جلوگیری از سو استفاده های بعدی و اینکه شخص سو استفاده کیست، از سیم کارت گم شده شکایت کنم تا با حکم قضایی درخواست نقطه زن و ردیابی کنم به کجا باید مراجعه و از چه طریقی شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید در دادسرا شکایت و پیگیری کنید

سلام
در خصوص سیم کارت گم شده اعلام مفقودی نموده سریعا به یکی از دفاتر خدماتی مراجعه نسبت به مسدود کردن سیم کارت خودتان اقدام کنید

به نام خدا
مراتب را از طریق دادسرای محل طی درخواست شکایت مطرح با اخذ نامه از دادسرا به شرکت ارائه دهنده خدمات سیم کارت مراجعه و موضوع را پیگیری نمایئد .