صیغه ۹۹ ساله در محضر و شروط آن چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹,۷۰۱ #90947

ایا در صیغه ۹۹ساله که در محضر ثبت میشود امکان گذاشتن شروطی مثل شروط ضمن عقد دائم وجود دارد ؟در صورت در دست داشتن صیغه نامه ۹۹ ساله برای تعویض شناسنامه ایی که طلاق در ان ثبت شده میشود اقدام کرد؟با توجه به اینکه برای پاک کردن طلاق و صفحه دوم نیاز به ازدواج مجدد میباشد ایا این ازدواج ثبت شده تاثیری دارد؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شروط ضمن عقد مانعی ندارد

سلام
می توانید شرط دز ضمن عقد بگذارید.

سلام و درود، ازدواج موقت همانند دایم امکان شروط ضمن عقد را دارا می باشد و در فرض ۹۹ساله، نفقه بر زوج واجب بوده و درحکم قراردادن شرط نفقه ضمن عقد نکاح منقطع می باشد؛ هم چنین برای استفاده جهت تعویض شناسنامه(نام همسر پیشین) در خصوص زنی که غیرباکره است موثر ‌خواهد‌ بود؛ آرزوی شادکامی.

با سلام
میتوان شروط ضمن عقد را در آن قید کرد. لذا اگر دختر باکره باشد می تواند برای تعویض شناسنامه اقدام کرد در غیر این صورت خیر

پیش بینی شروط ضمن عقد منع قانونی ندارد اگر دختر باکره باشد تعویض شناسنامه امکانپذیر است در صورت ثبت تاثیر دارد.

میتوان شروط ضمن عقد را در آن قید کرد. لذا اگر دختر باکره باشد می تواند برای تعویض شناسنامه اقدام کرد در غیر این صورت خیر. لذا اگر ثبت شده باشد بله تاثیر دارد

با سلام و احترام
قید شرط ضمن عقد ممکن
و اگر زوجه صبیه باشد نمی تواند به تعویض شناسنامه اقدام کند