اگر باید مبلغ خسارت بزنم مهم نیست این مبلغ کمتر از خسارت من که حدود ۶۰ میلیون سال ۹۸ بوده بزنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۶۱ #90941934

با عرض سلام. برای مطالبه خسارت از شخصی که باعث آتشسوزی ماشین بنده و خسارت به ساختمان بنده شده به دلیل آتش زدن ماشین مجاور ماشین بنده، باید مبلغ خسارت در دادخواست ذکر شود یا نیازی نیست. در ضمن بعد از حادثه کارشناس دادگستری بازدید از محل نداشته و تعیین خسارتی توسط کارشناس صورت نگرفته است. اگر باید مبلغ خسارت بزنم مهم نیست این مبلغ کمتر از خسارت من که حدود ۶۰ میلیون سال ۹۸ بوده بزنم مثلا مبلغ ۳۰ میلیون بزنم. ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه خسارت باجلب نظر کارشناسی تقدیم و تنظیم نمایید.

باید باجلب نظر کارشناس و نیازی به مبلغ نیست و مطالبه وجه نمایید

درود بر شما
برآورد مبلغ خسارت در هر صورت توسط کارشناسان مجرب دادگستری است و اثر این کار شما جز پرداخت کمتر مبلغ حق تمبر چیز دیگری ندارد

می توانید تقویم خواسته را مقید به نظر کارشناس کنید.

در دادخواست بایستی میزان خسارت وارده را بر اساس نظر کارشناس تنظیم نمایید یا اینکه درخواست تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف نمایید و بر اساس نظر کارشناس تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید

با سلام و احترام
می توانید جهت برآورد خسارت تقاضای تامین دلیل نمایید و یا دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس ثبت نمایید.

باسلام اولا باید تامین دلیل نمایید سپس دادخواست تنظیم گردد‌.