با توجه به اینکه نمایندگی به نام همسرم می باشد، ایا این کار جرم است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #90931423

من فرمانده یک کارخانه نظامی بودم و بودجه از مسیر قانونی دولتی دریافت می کردم برای تعدادی از کارکنان خرید خدمت کارخانه قرارداد بیمه ای با یکی از شرکت های بیمه ای در نمایندگی که به نام همسرم بوده قرارداد بستم لازم به ذکر است که مبلغ قرارداد به حساب شرکت بیمه واریز شده نه حساب همسر بنده با تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر چنین اقدامی فاقد عنوان مجرمانه است

سلام
ایا این کار جرم است؟ خیر وقتی طبق قانون انجام قرارداد شده وبه تعهدات خود عمل کنند
شرکتهای بیمه نیز همانند هر بنگاه اقتصادی موظف به ایفای تعهدات خود برمبنای قرارداد فروش بیمه(بیمه نامه) در قبال بیمه گذاران بوده و در صورت عدم ایفای تعهد، هریک از بیمه گذاران می توانند با مراجعه به سیستم قضایی با تنظیم دادخواست درخواستهای خود را مطرح نمایند. البته پیشنهاد می شود که در صورت بروز مشکل، در اولویت اول بیمه گذار اختلافات بوجود آمده را از طریق شرکت بیمه مربوطه و نهایتا با مساعدت بیمه مرکزی حل نماید و صرفا در صورت نیاز به سیستم قضایی مراجعه نماید. بیمه مرکزی ایران سعی دارد که ضمن بررسی مدارک و مستندات موضوع مورد اختلاف، اقدام به ارائه نظر کارشناسی وحل مشکل نماید