آیا میتونم بعد از اینکه توقیف شد به نام خودم بزنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۵ #90919497

سلام خسته نباشید‌. من اداره ی ثبت رفتم واسه توقیف اموال همسرم‌. به من گفتن میتونی خونه رو به عنوان مهریه توقیف کنی میخوام بدونم آیا میتونم بعد از اینکه توقیف شد به نام خودم بزنم؟یا اینکه در همین مدت توقیف من چیزیم بشه آیا بعداز مرگ من خونه خود به خود از توقیف درمیاد یا ۶ دانگ میرسه به بچه هام؟ در حال حاضر فقط ۲ دانگ خونه به نام منه

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خانه توقیفی در اجرای ثبت بابت طلب در صورتی که جز مستثنیات دین نباشد صرفا از طریق مزایده منتقل خواهد شد.

انتقال الباقی ملک موصوف تابع تشریفات اداری و مزایده بوده و با ارزیابی ملک و تطبیق آن با بدهی همسرتان میسر است . البته امکان اعلام آن به عنوان مستثنیات دین نیز وجود دارد .

سلام .اصولا هر فرد می تواند یک باب خانه داشته باشد و محکوم علیه اگر یک خانه داشته باشد قابل توقیف نیست .و جز مستثنیات دین وی محسوب میشود .النهایه اگر ثبت اسناد با بررسی مدلرک به شما اعلام کرده که میتوانید اقدام به توقیف کنید پس طی مراحل امکان انتقال به شما وجود دارد.و پس فوت ورثه شما میتوانند دعوا را پیگیری کنند