کدام رویه در شورای حل اختلاف جاری است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۳ #90914640

سلام خدمت وکلای محترم : آیا در دادخواست تحریر ترکه چنانچه برخی اسناد ماترک منتسب به مرحوم، ثبتی،رسمی و برخی دیگر عادی باشند و یکی از ورثه با سند عادی که با امضای منتسب به مرحوم ادعای مالکیت یکی از املاک دارای بنچاق عادی است را داشته باشد و برخی وراث نیز نسبت به آن ادعای تشکیک و تردید دارند. آیا این ملک با ارائه این سند عادی که بنچاق آن نیز عادی است بمحض ارائه سند عادی از طرف یکی از ورثه از اعداد اموال و ماترک مرحوم خارج می گردد. یا اینکه تا اثبات مالکیت ندهد جز اعداد ماترک محسوب می شود. منطقا کدام رویه در شورای حل اختلاف ساری و جاری است؟ مضافا به اینکه شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به اثبات مالکیت را دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جزیی از ماترک محسوب می شود ...

سلام جزء ماترک محسوب می شود تا زمانی که خلاف آن ثابت شود.....

سلام وقت بخیر
مناسب تر است که از طریق الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نمایید.

سلام به نظر اقدام به اقامه دعوای الزام به تنظیم سند نمایید

باسلام جزء ماترک محسوب می شود تا زمانی که خلاف آن ثابت شود.

با سلام
۱_چون مالکیت نامبرده از طرف سایر وراث مورد تردید است تا زمان اثبات مالکیت، ملک مذکور ازعداد ماترک مرحوم خارج نمیشود.
۲_ لازم است ابتدا دعوای اثبات مالکیت با خواسته‌ی اثبات مالکیت در #دادگاه حقوقی# مطرح و تعیین تکلبف گردد.