میشود در دفترخانه با نشان دادن برگه انحصار ورثه و حضور وراث سنده متوفی را بنام خریدار کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۷۶ #90894596

با سلام سند تک برگ منزلی که بنام فرد متوفی است و برای آن انحصار ورثه دریافت شده و مالیات های مربوطه پرداخت شده است . اما همچنان اقدام به دریافت سند جدید نشده و سند به نام ورثه نخورده است . سوال بنده این است که . درصورتی که قصد فروش این ملک مسکونی باشد. و ورثه ها راضی باشند ، آیا میشود در دفترخانه با نشان دادن برگه انحصار ورثه و حضور وراث سنده متوفی را بنام خریدار کرد ؟ یا اینکه در ابتدا باید سند به نام وراث صادر شود ؟ چون قصد است با اینکار هزینه های انتقال و جابجایی همچنین گرفتن وقت و زمان به حداقل برسد . با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با نشان دادن گواهی حصر وراثت وحضور تمامی وراث و یا توافقنامه ای مبنی بر رضایت تمامی وراث مشکلی وجود نخواهد داشت

با سلام،خیر نیازی نیست با حضور در دفترخانه و ارائه سند و گواهی انحصار وراثت و کارت شناسایی ملی و شناسنامه جهت احراز هویت کار انتقال سند صورت می پذیرد.

سلام بدوا باید سند تک برگی اخذ شود و

با سلام و ارادت بله میشه

بله میتوانید مستند به گواهی انحصار وراثت و با حضور و رضایت تمام ورثه بدون صدور تک برگی اقدام به انتقال ملک نمایید و سپس خریدار اقدام به صدور سند جدید برای خود نماید.

با سلام
با حضور همه وراث و ارائه انحصار ورثه می توان سند را متقل کرد و مشکلی پیش نمی آید

باسلام
مشکل قانونی ندارد ولی براساس رویه ثبت بدوا باید سند تک برگی اخذ شود سپس