با توجه به عرایض فوق الذکر از چه راهی وارد شکایت از فروشنده شویم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۹ #90881596

با سلام و احترام
من ساکن شیراز- ارسنجان هستم و خانم من حدود یک سال است که رفته بندر دیر و یک سری پوشاک طی فاکتور های دست نویس فروشنده و با امضاع بدون مهر و بدون سر برگ فاکتور(چون فاکتور مال مغازه دیگری است و طرف لباسها را در خانه به خانم من فروخته) و روی فاکتور ها که شده ۲۷ ملیون ...گفته ۷ ملیون تخفیف می دهم و وسوسه انگیز جلوه داده و از طرف دیگر یک سری رگال هم خریدیم که فروشنده روی یک برگ کاغذ با دست خودش نوشته و در جمع بندی حدود ۳ ملیون زیاد حساب کرده و مثلا سه عدد رگال ۲۵۰ هزارتومنی که به ما داده و قیمت هر رگال هم ۲۴۰ هزار بوده.... در جمع بندی زده ۲۴۰۰۰۰۰ ( دو ملیون و ۴۰۰ هزار) که شبیه به ۲۴۰ باشد و ما فریب بخوریم... بعد از اینکه لباسها را با ماشین شوتی ( قاچاق ) از بندر فرستاده خانم بنده شمارش کرده و بعد از حدود دو ماه به فروشنده اعلام کرده که ۵ ملیون از لباسها کم است. و فروشنده زیر بار نرفته تا حالا که یک سال گذشته.از طرف دیگر در صحبتهای بین خانم بنده و فروشنده حرفی از مهلت شمارش لباس و چک کردن آنها نبوده و دوست خانم من هم شاهد بوده که هیچ زمانی تعیین نشده. و فروشنده حالا می گوید که من ۲ هفته وقت دادم.در صورتی که هم تعداد لباس زیاد بوده. ما هم دو روز بعد از قرار ۲۵ ملیون نقد به حساب ایشان ریختیم. قبل از اینکه جنس به دست ما برسد. چون طرف آشنا بود و سفارش شده بودیم و گر نه هیچ وقت حرفهای فروشنده را گوش نمی دادیم. یعنی انگار کل اجناس مغازه را بقیمت مصرف کننده و نه به قیمت همکار به خانم من فروخته بدون تخفیف. چون اجناس کم است و رگال هم اشتباه قیمت زده بوده.
حالا بنده درخواست دارم راهنمایی بفرمایید با توجه به عرایض فوق الذکر از چه راهی وارد شکایت از فروشنده شویم.
البته متوجه هستم بی توجهی از ما بوده ولی حالا چه کاری می توانیم انجام دهیم؟
تشکر و سپاس

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا تامین دلیل ازطریق شورا بکنید اگه کارشناس نظریه بنفع شماداد انوقت به دادگاه مراجعه بکنید