چجوری می توانم ثابت کنم که همسرم دوشیزه نبوده است و به من دروغ گفته است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۳ #90854678

سلام
من برج ۹ سال ۹۶ ازدواج کردم بعد برج ۱۲ سال ۹۷ متوجه شدم که زن من پرده بکارتش پاره شده و العان هم به اختلاف خورده ایم .

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنین ادعایی به نتیجه ای نخواهد رسید.

با درود دخول توسط شما انجام شده نتیجه ای نخواهد داشت

در صورتی که رابطه زناشویی داشته اید امکان چنین ادعای وجود نخواهد داشت و قابل اثبات نیست

اگر از تاریخ ازدواج تا به الان رابطه زناشویی داشته اید نمیتوانید الان به این مورد استناد و یا ثابت کنید و میبایست همان اول به این مورد اشاره میکردید..

سلام. تدلیس در نکاح رخ داده و خیار فسخ داشتین، البته چون اعمال خیار فسخ نکاح فوری هست الان دیگه از این طریق نمیتونید نکاح رو فسخ کنید. ولی شکایت کیفری بر اساس ماده ۶۴۷ قانون مجازات مطرح کنید