آیا امکان داره که دستور دادگاه رو قبول نکنن و اجازه برداشت نداشته باشن ‌از حساب؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۳ #90827872

با سلام پدرمن در سال ۹۶ بابت خرجی منزل به موسسه‌ای که ضامن نیاز داشتن مراجعه کردن و حدود سی تا ضمانت بانکی ثبت کردن و حقوق بگیر و کارافتاده تامین اجتماعی هستن و از سال ۹۷ اسفند ماه کلا حقوق پدرم بابت ضمانتها توقبف شده و درحساب مونده الان حدود هیجده میلیون درحسابشون در بانک رفاه هست.
و ما خودمون هم یک وامی داشتیم از بانک قوامین که از قاضی نامه گرفتیم که از اون حساب مسدود بردارن و واریز کنند به حساب بانک قوامین اما شعبه بانک موافقت نکردن و گفتن حقوق از چندین بانک بسته ‌ست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگرچه مرجع مخاطب دستور قضایی مکلف به اجرای دستور میباشد لیکن در فرض سوال شما به دلیل توقیف سابق حساب توسط دستور قضایی دیگر، امکان برداشت طلب توسط بانک قوامین وجود ندارد و هیچ مرجعی غیر مرجع صادر کننده دستور توقیف نمی‌تواند از حساب رفع توقیف نماید.

با درود..
در اینخصوص با توجه به اینکه دستورات مراجع قضای برای سایر ادارات و بانکها موجب تکلیف بوده و قابلیت اجرایی دارد، بنابراین بهتر است مراتب را به مرجع و شعبه مذکور منعکس نمایید تا دستورات لازم در خصوص موضوع صادر نمایند..

بانک قوامین ملزم به اجرای رای مرجع قضایی می باشد و در صورت عدم اجرای رای باید موضوع را به مرجع مزبور گزارش نماید

با سلام

خیر بانک ملکف به تبعیت از دستور دادگاه می باشد ولی اگر صرفا قاضی موردی و مخصوص یک پرونده دستور رفع مسدودی داده و بابت پرونده و موضوع دیگه حساب مسدود هست امکانش وجود ندارد

هرکس در هررتبه ومقامی که باشند یا موسسات وبانگها و ادارات وسازمانها و....... مگلف به اجرای دستور و اوامرکتبی دادکاهها هستندمتخلفین از خدمت دولتی و اداری منفصل گردیده وبه برحسب موضوع به مجازات حبس محکوم می شوند

بانک مکلف به اجرای دستور قضایی است و اگر قادر به انجام نباشد باید کتبا اعلام کند

درود
بانک نمی تواند از اجابت دستور قضایی امتناع کند.