ایا می تونیم واخواهی درخواست بدیم و دو باره کارشناس بگیریم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۳ #90825697

در سال ۹۲ کارشناس به ضرر من کارشناسی کرده البته من در جریان کارشناس نبودم اخه مدارک تازه به دستم رسید و زیاد از خرید و فروش افراد قدیمی خبر نداشتم و افراد ۱۰۰سال پیش رو درست نمیشناسم که فلانی فرزند کیه
خلاصه یک کارشناس اومد و کارشناسی کرد و مقدار ۱۱۵من اون شخص تایید شد
حالا من مدارکی به دستم رسید که این اقا اصلا ۱۱۵من زمین نداره و کارشناس هم حتی من رو نخواسته
الان نزدیک به ۹۰ من اضافی کارشناس تایید کرده و دادگاه اثبات مالکیت داده و خلع ید گرفته الان من باس چکار کنم این مدارک تازه به دستم رسید البته این شخص از پنج تا داداشم شکایت کرده
و ‌حکم برای دو نغرمون غیابی صادر شدهلطفا کمک کنید نمیخوام حقی از کسی خورده بشه ولی کارشناس حق من خورده و من تازه متوجه شدم بعد هفت سال

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به رای غیابی در صورتی که مهلت واخواهی نگذشته باشد می توانید واخواهی کنید و تقاضای کارشناسی بخواهید

کسانی که حکم علیه آنها غیابی صادر شده است میتوانند درخواست واخواهی کنند و کسانی که رای حضوری صادر شده با ت جه به مدارک پیدا سده اخیر میتوانند درخواست واخواهی کنند

در خصوص رای غیابی دادخواست واخواهی نمایید و درخواست کارشناسی مجدد نمایید

بلی میتونید نسبت به رای صادره واخواهی نمایید و درخواست کارشناسی دوباره بدید تا مجدد بررسی بشه

درود بر شما، چنانچه مهلت واخواهی باشد، نسبت به حکم غیابی واخواهی نمایید، در خصوص کارشناس نیز، درخواست کارشناسی مجدد دهید تا اقدامات مقتضی به عمل آید.

سلام
با توجه به این که حکم صادره نسبت به شما غیابی است، می توانید از آن واخواهی نموده و در حین رسیدگی، تقاضای کارشناسی مجدد نمایید. همچنین با توجه به یافتن مدارک جدید، کسانی که حکم ایشان حضوری بوده نیز می توانند تقاضای اعاده دادرسی نمایند.