در صورتی که خانمی فوت کند میزان سهم وراث متوفی( مادر و فرزندش)از بیمه تامین اجتماعی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۸ #90815661

با سلام
خواهرم به مدت 23 سال حق بیمه پرداخت کرده و دارای همسر و یک پسر 5 ساله می باشد و مادرم نیز تحت پوشش بیمه آن بوده و پدرم فوت کرده است .
سوال : نحوه پرداخت تامین اجتماعی به پسر و مادرم چگونه می باشد؟
سوال: آیا بعد از فوت زن , مادر مرحومه می تواند درخواست مهریه از شوهرش نماید؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام- با توجه به اینکه خواهر شما دارای سابقه بیمه بوده و از تامین اجتماعی حقوق دریافت کند در صورت فوت باید گواهی انحصار وراثت از دادگاه بگیرید و طبق دستور و رای دادگاه حقوق بین وراث تقسیم می شود. در صورت فوت زن مادر مرحومه می تواند مهریه اش را از شوهرش مطالبه کند. هر دو مورد مراجعه به دادگاه و دادخواست انحصار وراثت نسبت به مال متوفی (حقوق و...) و دادخواست مطالبه مهریه مرحومه از شوهرش - خواهان مادر مرحومه.