نیم عشر در فروش ملک مشاعی بر اساس قیمت واقعی ملک محاسبه میشود یا قیمت منطقه ای؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۰ #90809892

با سلام و احترام

در فروش ملک مشاع به دستور دادگاه، نیم عشر بر اساس قیمت واقعی ملک محاسبه میشود یا قیمت منطقه ای؟

مثلا اگر ملکی، قیمت واقعی آن ۲ میلیارد باشد و در مزایده نیز به این مبلغ فروخته شود، مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان آن به عنوان نیم عشر محاسبه میشود یا اینکه پنج درصد قیمت منطقه ای ملک (که خیلی کمتر از قیمت واقعی است) به عنوان نیم عشر محاسبه می گردد؟

این مبلغ (نیم عشر) از سهم همه ی شرکا کسر میشود یا شریکی که در دادخواست به عنوان خوانده خطاب قرار داده شده است؟

با سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

براساس قیمت واقعی ملک که توسط کارشناس تعیین میشود

باسلام برمبنای قیمت تعیین شده توسط کارشناس،اخذ می گردد.

با درود بر اساس قیمت منطقه ای ملک محاسبه می شود

سلام .قیمتی که توسط کارشناس تعیین وقیمت پایه محسوب می شود مبنا همان قیمت منطقه ای ملک است.

با سلام،به قیمتی که به فروش برود.

درود
بر مبنای قیمت تعیین شده اخذ می گردد

بر اساس قیمت منطقه ای ملک محاسبه می شود