چگونه از آن شخص به علت فریب و ازاله بکارت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۷۵ #90807615

دو ماه پیش تقریبا رابطه داشتیم قول داد میگیرمت اما همین دیشب ولم کرد و از همه جا بلاکم کرد میخام ازش شکایت کنم از طرفیم فامیلیم نمیخام پخش بشه

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع با توجه به وجود سامانه ثنا پخش نمیشه ابتدا با پیامک و اسکیرین ششات وجود رابطه دوستی سپس ازاله بکارت را اثبات کنید

سلام و احترام.

مطابق ماده ۶۵۸ قانون مجازات اسلامی:
«هرگاه ازاله بکارت غیرهمسر با مقاربت یا به هر وسیله دیگری و بدون رضایت صورت گرفته باشد موجب ضمان مهرالمثل است»

لذا اگر خود شما به سن قانونی (۱۸ سال) رسیده اید می توانید طرح شکایت ازاله بکارت نمایید. توجه داشته باشید که اگر اثبات شود رابطه با رضایت شما بوده، به جرم زنا، مجازات شلاق در مورد شما و ایشان نیز اجرا خواهد شد.

برای پیگیری این موضوع توصیه می شود که حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

با آرزوی موفقیت برای شما

سلام
اقدام علیه ایشان منجر به محکومیت برای خودتان نیز خواهد شد
در صورت تمایل برای شکایت می توانید شکایتی مبنی بر اغفال علیه ایشان مطرح نمایید

با شکایت شما علیه ایشان مبنی بر زنا با توجه به گذشت دو ماه عملا اثبات موضوع سخت خواهد بود و در صورت عدم احراز موضوع حد قذف محکوم میشوید.
در خصوص نوع طرح دعوی حتما با وکیل مشاوره نمایید.

با سلام مطلب مهمی که در این خصوص وجود دارد این است که باید به نحوی از ایشان شکایت کنید که در واقع ایشان محکوم شود و مطمئن باشید که اگر از مسیر درستی اقدام کنید به هدف خود خواهید رسید در قانون به صراحت در رویه قضایی ذکر شده که شما میتوانید ارش البکاره و و مهرالمثل خود را بگیرید اما در خصوص رابطه نامشروع اگر صیغه محرمیت خوانده نشده خود شما نیز یکی از طرفین رابطه نامشروع هستید و انگشت اتهام به سمت شما نیز هست لذا توصیه اکید می شود قبل از هرگونه اقدام قانونی مشورت بگیرید