میخوام بدونم آیا میشه برای مهریه شرط پرداخت گذاشت؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۸ #90806193

باسلام،
مثلا مهریه ۲۰۰۰سکه باشه ولی پرداخت ان فقط درصورت فوت شوهر یا طلاق از سمت او باشه؟
یعنی زن فقط در این دوحالت مهریه بهش تعلق بگیره
ممنون میشم جواب بدید که چه شرط هایی میشه گذاشت
سوال دومم اینه که آیا گرفتن وکالت حق طلاق میتونه همزمان با عقد انجام بشه یا باید بینش فاصله باشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همزمان با وقوع عقد نکاح می توان وکالت در طلاق هم انجام شود، و شرط گزاشته شده بابت مهریه باطل به نظر می رسد

خیر شرط فوق باطل است لذا می توانید مهریه را به جای عند المطالبه به عند الاستطاعه تعیین کنید

خیر درعقدنامه ذکر هرنوع شرطی به لحاظ مهریه باطل و مردود میباشد. میتوانید تعدادسکه هارا پایین درنظربگیرید. اما درخصوص اموالی دیگرکه درتوان زوج میباشد توافقی جداگانه تنظیم نمایید که درصورت فوت یا طلاق ازسوی زوج به زوجه تعلق وانتقال یابد. وکالت در طلاق همزمان و یا بعد از ثبت عقدنامه قابل انجام است.

سلام. بنظرم می‌رسد شما فقط بتوانید بخشی از مهریه را عندالمطالبه (یعنی به محض مطالبه قابل دریافت باشد) و بخشی از مهریه را عندالاستطاعه (به محض استطاعت مالی قابل دریافت باشد) و یا کلا عندالاستطاعه قرار دهید تا به هدف خود نایل آیید.

درود
شروط مزبور باطل است .
وکالت درطلاق هم ضمن عقد و هم بعد از عقد امکانپذیر است .

با درود شرط مجهول باطل است، لیکن نسبت به وکالت در اعمال حق طلاق میتوانید همزمان با عقد نکاح پیش‌ بینی کرد

با سلام
خیر، پرداخت مهرایه را نمی توان مشروط به شرطی نمود. اما شما می توانید بخش عمده ای از مهریه را عندالاستطاعه قرار دهید. پاسخ سئوال دوم لزومی به فاصله بین این دو امر نیست