آیا با دستور قضایی، امکان گرفتن پرینت پیامک ها از اپراتور ایرانسل وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۶۰ #90791009

سلام وقت بخیر
من بابت طلبم از یه نفر یه چک ۲۴ میلیونی گرفتم وقتی تاریخش رسید به علت نداشتن موجودی،مسدود بودن حساب و عدم تطابق امضا وصول نشد و برگشت خورد،بعد صاحب چک از من به عنوان جعل امضا چکش شکایت کرد و شاهد کذب جور کرد(باهم تبانی کرده بودند)که البته بعد از چند بار انجام کارشناسی به روی نمونه خط و امضا مشخص شد که خط و امضا خودشونه و بی گناهیه من ثابت شد،در آخرین مواجهه حضوری در دادگاه وکیل اونا از قاضی خواست دستور پرینت متن پیامکهای رد و بدل شده بین من و صاحب چک رو بگیره و قاضی دستور داد حالا خواستم بدونم می شه به متن پیامکها دسترسی پیدا کرد یا خیر؟
اگه قابل دسترسی هست تا چه زمان این امکان وجود داره که به لحاظ تاریخ انجام بشه؟مثلا ۶ ماه یکسال یا بیشتر؟
(پیامکهای دروبدل شده مربوط به ۲ سال پیشه)
و این در حالیه که اپراتورهای ایرانسل اعلام کردند که دیگه دسترسی به متن پیامکها وجود نداره،نه از طریق اقدام صاحب خط و نه حتی با دستور قاضی
و گفتن به دادسراها اعلام شده که دستور پرینت متن پیامکها رو ندن چون قابل دسترسی نیست!
حالا خواستم بدونم واقعا صحت داره؟
یا اطلاعات اینگونه بعضی از قضات بروز نیست که دستور پرینت داده!
و اپراتور ایرانسل تاکید کرد که حتی به دستور قاضی هم انجام نمی گیره
لطف کنید به وضوح برام توضیح بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادستور قضایی امکان‌گرفتن پیامک امکان پذیر