مطالبه حق و حقوق قانونی اداره کاری چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵ #90774038

باعرض سلام وتهنیت درنهایت ادب احترام معروض میدارد که بنده در رابطه با کار در زمینه کاری دچار مشگل شده وایشان عذر بنده را خواستند که باتوجه به قرارداد شفاهی و دادخواست بازگشت به کار از جانب بنده با ابلاغیه ارسالی اول طبق زپو بندی که با ریاست اداره کار داشته در هیچکدام از جلسات حاضر نشده و بع از پنج ماه که قرار به صدپر رای برای بنده بود پروتنده را دو مرحله به تحقیق از محل و کارشناسی ارسال کرده که نهایتا طبق فرمایش ریاست اداره کار کارفرما دار شخصیت حقوقی میباشد و دادخواست را ابطال نموده که طب ارائه تجدید نظر درسامانه ثبت شده ولی تعیین وقت نکردید وادا ه مارم بوطه پیشنهاد دادخواسن محزاب ای شرکت رایحه را ارائه کرده تا زودتر به ننیجه برسد که باتوجه به پیشنهاد وضمیمه نمودن پرونده اول اقدام به دادخواست نمودم که در جلسه اول این دادخواست نماینده کارفرما حاضر شد و کلا هرانچه به بنده جهت دادخواست و ریافت زودتر پول وحقوق قانونی تفهیم کرده بودند کشک برآب شد و کلا و به طورعلنی گانبداری نماینده کارفرما را نمودند که بنده به رای صادره اعتراض کرده که دراین حلسه ریاست اداره کار به طور علنی از نماینده کارفرما حمایت کرده وهرانچه توضیح دادم ولایحه را جهت صحبت های ایشان و دلالیا را ارایه کرده مورد قبولل قرار نگرفت وحتی لایحه در پرونده قرار داده نشده است در حالی که در صورت حلسه ها کاملا مشخص است که هیت از روند کار شرکت وسو استفاده از چندین نام تجاری آگاه است به یک باره کلا ‌و رق لر میگردد ورایی به ابطال دادخواست وتاییدهمان رای در تجدید میگرد. ددرخالی که اگر لایحه رابرای یکبار
هم شده نیخواندند متوجه ایرادت لاقل خود میشدند چه واقعا جای تاسف دارد کال باتوجه به پروسه ئکسال ونیمه وباتوجع به پروسه مطالبه وجه ایام فعالیت که دوسال از عدم پرداخت گذشته است میتوان بی ارزش شدن ذستمزد بنده باتوجه به نرخخ دوسال پیش در مقایسه با زمان حال از از خوانده مطالبه نمود

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکم قطعی نشده و مهلت اعتراض باقی است تقاضای تجدیدنظرنمایید و جهت تنظیم اعتراض حتما با یک مشاور مشورت نمایید

در صورتی که مهلت اعتراض دارید ابتدا مدارک و دلایل را به متخصصان سپرده و لایحه دفاعیه محکم تنظیم کنید و اگر وقت اعتراض نیست مجددا دادخواست دهید اما با مشورت متخصص

مقداری مبهم توضیح دادین در صورتی که دادخواست شما ابطال گردید مجدد طرح دعوای بدوی اقدام هیئت محترم تشخیص مجدد به دعوای شما رسیدگی نماید در خصوص سایر مشکلات شما بهتر است درخواست مشاوره با یکی از متخصصین بنیاد اقدام راهنمایی لازم دریافت نماید

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل