میشه هزینه ایام نگهداری سال های گذشته فرزند را مطالبه کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۳ #90773111

همسر سابقم حدود سه سال و نیم هیچ نفقه ای برای فرزندم پرداخت نکرده اند و بنده نیز هیچ اقدام قانونی نکردم تا به حال. ایا شکایت ترک انفاق کیفری بدم یا دادخواست مطالبه نفقه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر در خصوص فرزند صرفا مطالبه نفقه حال امکان پذیر میباشد نه گذشته.

با سلام
هم دادخواست مطالبه نفقه بدهید و هم شکوائیه ترک انفاق مطرح نمایید

سلام منظور از هزینه نگهداری همان نفقه می باشد ؟
این که نفقه فرزند تون را تا بحال در گذاشته مطالبه نکرده بودین ؟؟
اگر چنانچه منظورتون دریافت نفقه فرزند مشترک هست عرض شود ؛ نفقه معوقه فرزند قانونا" قابل مطالبه نیست ، اما نفقه عقب افتاده که مورد تقاضا تون بوده قبلا و در موردش تشکیل پرونده داده است و رای صادر شده و به قطعیت رسیده قابل مطالبه می باشد

به نظر طرح شکایت ترک انفاق صحیح تراست.چون نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست .البته از جمله شرایط ترک انفاق استطاعت زوج می باشد یعنی شما باید ثابت کنید که توانایی مالی لازم را داشته اما پرداخت نکرده