پیش فروش آپارتمان بدون تقسیم نامه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۴۷ #90759

با سلام
ما در سال ۹۰ به صورت مشارکتی ۵۰ ۵۰ اقدام به ساخت زمین خود کردیم و هر طبقه دارای دو واحد است
و در قرارداد به سازنده اجازه فروش داده شده
ولی ایشان بدون اینکه تقسیمی انجام بشه اقدام به فروش یکی از واحدهای هر طبقه به صورت ضربدری نموده است.
آیا وجود تقسیم نامه برای انجام پیش فروش آپارتمان در آن زمان الزامی بوده است؟؟
و اینکه یکی از خریدارها خود صاحب مشاور املاک است و اقدام به خرید یک واحد نموده. آیا از مشاور املاکی که بدون تقسیم نامه اقدام به عقد قرار داد کرده میتوان شکایت کرد و طلب جبران خسارت نمود؟؟؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه متراژ واحد ها یکسان بوه باشد و شما نیز در قرارداد میزان دقیق و مشخصات را توصیف نکرده اید لذا کار ایشان خلاف قانون نبوده است. لذا شکایت شما از بنگاه نیز نتیجه ای ندارد.