اگر کسی اقدام به قتل کند اما موفق نشود مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳,۹۴۰ #90757252

کسی اقدام به قتل کرده ولی در اثر خواست خدا این اقدام نا موفق بوده ولی آسیب شدید به قسمت صورت آن فرد وارد شده فرد جنایت کار با درگیری اولیه و زدن زربه چاقو به سر آن قصدکشتن آن را داشته پس از پناه بردن فرد به ماشین شخصی خود ضارب با اتوموبیل خود فرد را همراه با اتوموبیل به درون دره پرت کرده است حکم چگونه است و طبق چه ماده هایی میتوان رسیدگی بهتر را به همراه اشد مجازات طبق قانون خواستار شد

مشاوره حقوقی قتل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در حکم قتل عمد می باشد و سو نیت و عنصر روانی صدق می کند .

سلام بزه قابل انتساب به ضارب شروع به قتل و ایراد ضرب و جرح عمدی و تخریب خودرو می باشد .

طبق توصیه کارشناس محترم جناب ضیغمی در این موارد اخذ وکیل میتواند شما را در اثبات ادعایتان کمک نماید

بهتر است وکیل اخذ نمایید و اقدام به شکایت نمایید .
مطابق ماده ۶۱۳ قانون مجازات اسلامی هر کس شروع بع قتل عمد نماید ولی نتیجه منظور بدون اراده وی محقق نگردد به شش ماه تا سه سال حبس تعزیری محکوم خواهد شد در خصوص ضرب و جرخ وارده هم تا جایی که امکان داشته باشد می توان تقاضای قصاص نمود در غیر این صورت باید دیه پرداخت گردد.