میتونم حضانت کودک ۲۳ ماهه رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۱ #90751025

سلام وقت بخیر
من زوجه هستم و ۵ ماهه جدا از همسرم زندگی میکنیم اما طلاق نگرفتیم و کودکی ۲۳ ماهه داریم که پیش پدرش هست،حکم قرار ملاقات گرفتم و سه روز اخر هفته پیش بنده هست کودک، میخاستم ببینم میتونم اقدام کنم و کلا حضانت بچه رو تا ۷ سالگی بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید چمور اقدام کنم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
حضانت فرزند پسرو دختر هردو تا هفت سالگی با مادر است وبعد از رسیدن به سن بلوغ خود فرزند می تواند تصمیم بگیرد با کدامیک از والدین زندگی کند. با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی درخواست حضانت بدهید.موفق باشید

مشخص نیست چرا هفته ای برای شما ملاقات دادند
بهرهرحال دادکاه با بررسی کلیه جوانب موضوع علی رغم نص صریع قانونی حضانت فرزند که تا ۷ سالگی با شما بوده از شما سلب شده
بهرحال حکم دادکاه باید ملاحظه واظهارنظر گردد

سلام.
بله دادخواست حضانت مطرح کنید...

سلام، حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است مگر عدم صلاحیت مادر اثبات شود

سلام؛ بله حق حضانت طفل تا ۷ سالگی باشماست؛ مگر صلاحیت حضانت را دادگاه تشخیص بده که ندارید. که ساقط میشه.

باسلام طبق قانون حضانت طفل تا سن ۷ سالگی با شماست.

سلام .بله میتوانید دادخواست حضانت مطرح کنید