شکایت برای سفته به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۱,۱۶۸ #90747465

سلام برای ۶۵ میلیون سفته چجوری میتونم اقدام کنم و چقدر هزینه باید بکنم

مشاوره حقوقی سفته
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا سفته راواخواست نمایید وسپس یک درصد مبلغ سفته به صندوق الف وب پرداخت کنید

سلام از قسمت محاسبات سایت اقدام نمایید

ظرف ده روز از تاریخ سررسید سفته واخواست کنید سپس دادخواست مطالبه وجه سفته ارائه بدهید.

دادخواست مطالبه ارایه دهید

باارسال اظهارنامه وجه سفته را مطالبه نمایید و مهلتی چندروزه تعین گردد.و در صورت عدم وصول، سفته را تا ده روز پس از سرسیدواخواست و باتنظیم دادخواست وجه آن را مطالبه نمایید، هزینه دادرسی در مرحله بدوی ۳.۵% مبلغ خواسته می باشد

سلام
بدوا واخواست و سپس از طریق دفتر الکترونیک قضایی اقدام به ارائه دادخواست مطالبه وجه کنید.

ابتدا سفته را واخواست نموده متعاقبا دادخواست مطالبه وجه سفته را طرح نمایید