استرداد پول داده شده به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۶ #90744405

بنده معلول از ناحیه دو پا و از کار افتاده میباشم،موقعی که خواستگاذی خانمی رفتم به همین شرایط و اینکه شغلی ندارم مرا پذیرفته و اینکه با اجازه بنده و اینکه مبلغی که به ایشان داده ام که باهاش کار کنند از بنده بوده و ایشان بعد از سه سال که کار آزاد کردن سه خانه مسکونی خریده اما بنام خواهرش زده سندهای خانه را اما من صدای ضبط شده ایشان را دارم که با بنگاه دار صحبت میکردن در این مورد و حال تقاضای طلاق کرده و میگوید خودم کار کرده ام و مال خودم است،آیا دادگاه حق را به ایشان میدهد که چون خودش کار کرده؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایند دوستان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
املاک که بنام خوار ایشان انتقال داده شده مطلقا قابل مطالبه نخواهد بود اما برای وجه واریزی به استناد فیش واریزی یا پرینت بانکی و در نهایت شهادت شهود قابل مطالبه خواهد بود

در صورتی که دلایل کافی داشته و با استناد به شهادت شهود می توانید از خود دفاع کنید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. تنها در صورت اثبات و یا داشتن مدارک و شهود مبنی بر پرداخت پول به همسرتان می توانید استرداد وجوه پرداختی را به نرخ روز از ایشان طی دادخواستی مطالبه نمایید..
موفق باشید..

شما در بهترین حالت بتوانید ثابت نمایید که پولی را قرض داده اید و آن را پس بگیرید،به نظر نمیرسد که شرکت نامه یا توافقاتی داشته باشید تا با استناد به آن بتوانید از فعالیت های همسر خود نیز منتفع گردید.

سلام شما حقوقی در مورد املاک ندارید ، اگه ثابت کنید پول بهشون داده شده، میتونید به نرخ روز درخواست استرداد به دادگاه بدین

سلام
اگر مبایعه نامه ها و اسناد مالکیت به نام ایشان باشد دیگر نمی توانید ادعایی داشته باشید ولی در خصوص وجوه پرداختی به حساب ایشان می توانید دادخواست مطالبه بدهید.

-- با توضیحاتی که داده اید بعید است بتوانید موضوع ادعایی خود در مورد شراکت و .... را ثابت نمایید .
-- تنها در صورتی که برای وجوه پرداختی مدرک واریزی داشته یا شهودی بتوانید معرفی نمایید امکان استرداد وجود خواهد داشت .