چک دست همسرم هست میخوام بدونم که از لحاظ قانونی برای من موردی پیش میاد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۲ #90739627

برای تهیه لوازم منزل از ----------- به صورت قسطی چکی به مبلغ ۲۷ میلیون که چک همسرم هست صادر شد در وجه لیزینگ پارسیان که من به عنوان صاحب کد ملی دو امضا به همراه نام و نام خانوادگی در پشت چک نوشتم خرید انجام نشد و چک دست همسرم هست میخوام بدونم که از لحاظ قانونی برای من موردی پیش میاد چون با همسرم مشکل دارم و در حال جدایی هستیم برای من مشکل ساز میشه؟

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . در برابر امضاء خود مسئولیت دارید و درصورت سوءاستفاده از چک باید پاسخگو باشید .

سلام
اگر چک در اختیار لیزینگ قرار گیرد و ادعای طلب نسبت به آن بنماید
شما به عنوان ضامن چک مسئولیت در پرداخت آن دارید
ولی چنانچه همسرتان از آن سوء استفاده نمایند و بتوانید ثابت کنید که بابت آن بدهی ندارید و نسبت به آن خیانت در امانت شده مسئولیت شما منتفی خواهد شد
و بهتر است در هنگام جدایی تکلیف این چک را نیز مشخص کنید

سلام مسوولیت حقوقی متوجه شما نیز خواهد شد.

با سلام بله امضا چک سبب مسوولیت شماست

با سلام ضامن و ظهرنویس با صادر کننده چک مسوولیت تضامنی دارند و شما هم با امضا مسئول تلقی می شوید.

قانونا ضامن و ظهرنویس چک با دارنده حساب مسولیت تضامنی دارند

سلام
بله اگر چک مال همسر شما باشد وشخص ثالث برگشت بزند شما هم ضامن پرداخت خواهید بود