چگونه برای فسخ قرارداد اقدام کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۲۷ #90737128

پیمانکار در حال انجام قرارداد کار رو تعطیل کرده و برای کار بعد از ۶ ماه اقدامی نکرده چگونه باید فسخ قرارداد کرد ؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخست با ارسال اظهارنامه ایفای تعهد را خواسته و چنانچه نتیجه حاصل نشد از طریق دادگاه الزام به ایفای تعهد را درخواست نموده اما در قراردادهای پیمانی توافقات فی مابین در اولویت می باشد
مؤید باشید

با توجه به اینکه سوال شما اجمالی بوده و در عقود پیمانی به دلیل اینکه مفاد پیمان به گونه‌ای است که از ترکیب چند عقد معین و نامعین تشکیل شده است و می توانیم در آن آثاری از عقود بیع، اجاره، جعاله، صلح ، وکالت و ... را مشاهده کنیم. بنابراین پیمان از جمله عقود مختلط می باشد. با اینحال هیچیک از اینها دلیلی به جواز (جایز بودن) عقد پیمان نیست بلکه پیمان که هسته مرکزی آن موافقتنامه است فی‌نفسه از عقود لازم است که اساسا به اراده هیچیک از طرفین قابل فسخ نیست چراکه آنچه لزوم پیمان را به جواز آن به نفع کارفرما تغییر می دهد ماده ۴۸ شرایط عمومی پیمان (با عنوان خاتمه پیمان) است که می‌توان آنرا به خیار (شرط) پیمان برای کارفرما دانست. این ماده باعث تزلزل پیمانکار در پیمان می شود و او همیشه پیمان را در خطر اضمحلال و نابودی می‌بیند ، پس در عقود پیمانی شیوه توافق طرفین بسیار حائز اهمیت بوده و صرف بیان این مطلب که پیمانکار ۶ ماه است که پیمانکار کار را ترک کرده میتوانید با ارسال اظهارنامه ایشان را ملزم به ایفای تعهد نموده و نهایتا اگر در قرارداد زمان تعیین نکرده باشید علیه ایشان طرح دعوی نمایید.
مؤید باشید

حق فسخ درصورتی است که موارد فسخ در فرارداد ذکر شده باشد و به استناد یکی از بندهای قرارداد ، مبادرت به فسخ نمایید والا حق فسخ ندارید

در واقع اگه در قرارداد زمان معینی تعیین نشده است هرجه سریعتر یک اظهارنامه بفرستید و ایشان را الزام به ایفای تعهد نمایید

سلام
بدوا از طریق اظهارنامه تقاضای انجام و پیگیری پروژه را مطالبه کنید و متعاقبا دادخواست صدور حکم به الزام ایشان به تکمیل پروژه و مطالبه خسارات ناشی از تاخیر در انجام تعهد را ثبت نمایید و به نظر امکان فسخ نخواهید داشت مگر انکه در قرارداد ذکر شده باشد

سلام
امکان فسخ وجود ندارد
در ابتدا باید ایشان را ملزم به انجام تعهدات قراردادی نمایید و سپس خسارات وارد به خود را مطالبه کنید

اول‌باید‌اظهارنامه‌بفرستید‌مبنی‌بر‌الزام‌به‌کار‌و‌‌بعد‌دادخواست‌الزام‌به‌‌ادامه‌و‌تکمیل‌فعالیت‌را‌خواست‌و‌نمیتوان‌مسقیما‌فسخ‌کرد‌مگر‌اینکه‌در‌قرارداد‌شرط‌شود