سفته تا چه مدت مهلت داره برای وصولش؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۱۰ #90735842

سلام وقت بخیر یه سفته ۲۰ میلیونی و یه سفته ۱۰ میلیونی دارم باید خرداد وصول میکرد اما نکرد تا الان من چی جوری میتونم سفته به اجرا بزارم میتونم یا نه ؟؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی سفته
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه دهید.

اگر منظورتان خرداد سال گذشته است مهلت واخواست سفته ها سپری شده فقط کافیست نسبت به ثبت دادخواست مطالبه وجه سفته اقدام کنید

ظرف مهلت ده روز از سررسید اقدام ب واخواست سفته کنید و بعد برای مطالبه وجه سفته از طریق دادگاه و با طرح دادخواست طرح دعوی کنید

درود
ابتدا سفته ها را واخواست کنید.

هر زمان می توانید نسبت به مطالبه سفته ها اقدام کنید.

مشکلی نیست. با مراجعه به بانک ملی سفته ها را واخواست و سپس دادخواست مطالبه تقدیم نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدابتدا اظهارنامه دهید و بعد مطالبه نمایید.