آقایی به من تهمت رابطه با همسرشان زده اند،در صورتی که فقط خانمشان به من پیام داده،آیا پیامدی برای من خواهد داشت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۹ #90718799

سلام
خانمی با من چند بار تماس گرفتند حدود پنج شش بار که مکالمات مادر مورد خرید خانه بود که بعد چندین پیامک به من داد که وقتی من دیدم قصدشان چیز دیگری است تلفن همراه خود را خاموش کردم و تلگرامم هم دلیت اکانت کردم، داخل تلگرام یه آقایی به من پیام دادن کار من دوست شوهرشون سخت دنبالتیم از این حرفا در صورتی که ما رابطه ای نداشته ایم فقط چند تماس و چند پیامک که از طرف ایشون به من ارسال شده و من جواب ندادم با مضمون عزیزم جواب بده،عزیزم چرا تلگرامت پاک کردی.
آیا با این مدارک میتوانند جرمی را به من نسبت دهند؟
باز خاطر نشان میکنم از طرف من پیامکی به این خانم داده نشده فقط ایشون پیام داده اند.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوانند ادعایشان را اثبات کنند .

باسلام
با توضیحات شما هیچ جرمی متوجه شما میباشد واز کسانی ک. شما رو تهدید کرده اند میتوانید شکایت کنید

با توجه به توضیحات، شما مرتکب جرمی نشده اید. اگر تهدید می شوید می توانید شکایت کنید.

اگر قضیه به همین صورت که میفرمایید باشد هیچ مسئولیت جزایی ندارید.

با سلام
با توجه به توضیحات شما مرتکب هیچ جرمی نشده اید و نگران نباشید.
و اگر از سمت کسی تهدید می شوید می توانید از او شکایت کنید.

باسلام
باتوجه به توضیحات ارائه شده هیچ جرمی ازناحیه شما انجام نشده و جای نگرانی نیست

آیا با این مدارک میتوانند جرمی را به من نسبت دهند؟
خیر