وارد کردن نام فرزند زن در شناسنامه شوهر چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۲ #90708030

سلام،برای اضافه کردن مشخصات دختر همسرم که شوهر اولش برادرم بود و فوت کرده در شناسنامه خودم چه مراحلی باید طی کنم البته الان ۲۲سالشه
تشکر

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نمیتوانید در شناسنامه ثبت کنید چون در شناسنامه با نام پدرش ثبت شده است اما اگر نگران امنیت مالی ایشان هستید در زمان حیات خود مالی را بنام ایشان بزنید

با سلام
چون پدر این خانم ۲۲ ساله مشخص هست و شناسنامه به نامش صادر شده و دارای هویت بوده امکان چنین کاری از نظر قانونی نیست
چنانچه تمایل دارید اموالی به ایشان برسد می توانید در زمان حیات خود به نامش صلح عمرا کنید

سلام و احترام
ناممکن است.
هدفتان چیست؟ اگر بخواهید به او ارث تعلق بگیرد روش هایی وجود دارد. در این خصوص می توانید از مشاوره متخصصین بنیاد بهره مند شوید.

چنین امری به لحاظ قانونی غیرممکن است.

با درود قانونا نمبتوانید اسم فرزند دیگری را در شناسنامه خود درج کنید

با سلام.چنین کاری نمی توان انجام داد. فقط نام پدر و مادر اصلی در شناسنامه درج می‌شود. به هر حال فرزند شما می‌تواند درخواست خود را به اداره ثبت احوال محل ارائه دهد ولی بعید است به نتیجه برسد.