شکایت از پدر شوهر و همسر چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۰ #90697629

دزدی از عروس و کتک و کبودی ضربه زدن به سر و نخاع و شکستن دست و پسر شو وادار به صیغه کردن دخترهای مردم می‌کنه و پسرشو تربیت نمیکنه و تشویقش می‌کنه به کار کثیف و خلاف و ده ساله نه خرجی میده نه حقوق میده و نه خرجم می‌کنه بیشتر دزدی می‌کنه می‌بره خونه همین باباشو ننشو پسر کثیف خودش

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایت کیفری نمایید و مطالبه نفقه و مهریه نیز بنمایید .

سلام
امکان اقامه دعوا دارید و باید جهت صورتجلسه شدن مراتب با پلیس تماس بگیرید

سلام
موضوعاتی که مطرح نمودید عناوین مختلفی دارد
۱- به جرم سرقت از شما،می توانید از ایشان شکایت نمایید
۲- به جرم ضرب و جرح در صورتی که هنوز علائم آن در بدن تان وجود دارد می توانید ضمن اخذ نظریه پزشکی قانونی اقدام به دریافت دیه نمایید
۳-در خصوص عدم پرداخت نفقه نیز می توانید علیه ایشان هم دادخواستی مبنی بر مطالبه نفقه ارائه نمایید و هم به طریق کیفری شکایتی مبنی بر ترک انفاق مطرح نمایید

درصورت ضرب وشتم و وجود کبودی وآثار درگیری میتوانید باپلیس۱۱۰ تماس بگیرید تا صورتجلسه تنظیم گردد و یا میتوانید به دادسرای محل اقامت مراجعه نمایید ومعرفی نامه پزشکی قانونی بگیرید و شکایت نمایید و درخصوص سایر مواردی که بیان نمودید راه حل های مختلفی دارد که یکی از آنها اعلام گزارش به پلیس به هنگام دزدی و یا وجود اموال مسروقه است