ایا پدر که در نقش فروشنده است میتواند منافع ملک را وقف یا صلح کند به شخص دیگری یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۳ #90695619

پدری ملک خود رو به فرزندش میفروشد و در ادامه انتقال رسمی ملک از پسر ش یک اقرار میگیرد که منافع وحق استفاد از ملک کاملا دست خودش یعنی فروشنده باشد باشد وفرزند قبول میکند چه اختیاراتی دارد پدر در نقش فروشنده با وجود اقرار پسر که در نقش خریدار میباشد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید چنانچه تحت عنوان بیع بوده باشد، باطل است

طبق توصیفات شما می بایست عقد صلح عمری تنظیم می گردیدخ

باسلام و درود چنانچه قرارداد درقالب بیع بوده باشد معامله باطل است.

اگر عقد بیع باشد معامله باطل است اما اگر عقد صلح باشد صحیح می باشد

سلام
اقرار می تواند نوعی در اختیار گذاشتن منافع باشد ولی اگر شرط بیع باشد معامله نافذ نیست

اگر صلح صورت گرفته اقرار مذکور در حکم عمری بوده و معتبر است ولی اگر انتقال تحت عنوان بیع صورت گرفته باشد اقرار مذکور نافذ نیست .

با سلام ...
اگر قرارداد در قالب بیع باشد؛ این شرط باطل می باشد.